Smedtrum-About

Saha Éta Smedtrum
Smedtrum Medical Technology Co. Ltd, dipendakan di 2019, mangrupikeun anu munggaran Pamekar anu aya di Taiwan sareng pabrik alat-alat estetika médis.
Kantor pusatna di Kota Taipei Anyar, Smedtrum dimimitian salaku bisnis lokal sareng narékahan rék dilegakeun sadunya.

Smedtrum diciptakeun tina cita-cita pikeun ilubiung dina médis anu mekar industri éstétika sareng kapercayaan yén téknologi nyandak urang kahirupan anu langkung saé. Kangalaksanakeun karep, Smedtrum parantos bakti pikeun ngembangkeun kualitas luhur alat-alat médis kalayan fokus kana sistem pangobatan anu teu invasif, kalebet laser, Lampu Pulsed sengit, Phototherapy, sareng HIFU.

Kalayan téknologi cahaya sareng energi, Smedtrum ngahususkeun pikeun nawiskeun solusi pikeun miceun rambut, ngirangan tapak tatu, ngangkat kulit, sareng ngaleungitkeun adiposa. Dina garis laser, éta parantos ngembangkeun séri lengkep alat-alat mimitian ti laser dioda, laser CO2, laser serat, Nd: laser YAG, sareng laser picosecond, sadayana ka ngagambarkeun téknologi canggih.

Berakar dina sains tepat, tim R&D Smedtrum nuju maju téknologi ngamungkinkeun dokter sareng praktisi nawiskeun pangobatan anu aman sareng épisién. Salaku rupa anyar di industri, Smedtrum lahir sareng ambisisareng tekad yén éta bakal mingpin industri kageulisan ti Taiwan ka basisir internasional.

Ngeunaan Smedtrum

Smedtrum mangrupikeun mérek munggaran di handapeun Smedtrum Co., Ltd. anu khusus kana pamekaran parangkat éstétis médis. Ngaran "Smedtrum" nyaétadiciptakeun tina ngagabungkeun dua kecap, "Spéktrum" sareng "Kedokteran,"ngagambarkeun komitmen urang ngalakukeun pikeun masarakat, éta ngaliwatan fotonik téknologi, urang maju ka dunya anu langkung panas sareng langkung saé.

Misi urang
Téknologi Ngahasilkeun Kageulisan Anjeun sorangan

"Janten Kaajaiban Sparkling" nyaéta anu hoyong kami tingali ti sadayana. Kami yakin saréréa pantes ningali momen anu gemerlap sorangan. Ieu prakarsapikeun urang pikeun teras-terasan nanem modal dina inovasi téknologi. Ti kapungkur na kanggo kapayunna, kami di dieu pikeun nyiptakeun, nganteurkeun sareng nyaksian langkung kaajaiban momen datang ti anjeun.

Tujuan Kami
Dina kombinasi kakuatan médis Taiwan sareng kamampuan inovasi, tujuan kami nyaéta janten panyipta internasional alat estetika médis. Lian ti éta,urang nuju dina prosés nyiptakeun thinktank dumasar di Taiwan, diwangun ku profesional dina P&P, rékayasa sareng analisis, pikeun nyayogikeun téknis sareng P&P dukungan ogé wawasan industri sareng stratégi bisnis. Kieu caranaSmedturm bakal janten pilot industri éstétika médis di Taiwan, damel sareng tumuh babarengan sareng komunitas éstétika.

About-Smedtrum-International

Internasional

Kami tumuh sareng visi global sareng tujuan pikeun ngaitkeun
sareng dunya.

About-Smedtrum-International
About-Smedtrum-Professional

Profesional

Kami ngiringan bakat anu mereun sareng fokus
sains tepat pikeun ngabaru dina téknologi.

About-Smedtrum-Exceptional

Luar biasa

Kami berorientasi jéntré sareng ngalangkungan
standar internasional pikeun nyayogikeun anu pangsaéna
kualitas produk.

About-Smedtrum-Sustainable

Berkelanjutan

Urang majukeun diri ku téknologi
pamekaran sareng ngawangun jangka panjang
hubungan jeung konsumén.


Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami