Ngadamel Awak

  • ST-870 Body Sculpting Diode Laser System

    ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System

    ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System nerapkeun panjang gelombang 1060nm, anu tiasa nembus lapisan subkutan sareng ngahontal jaringan adiposa, nyiptakeun suhu anu cukup luhur pikeun ngarusak adiposit sareng ngirangan sélulér. Perlakuan anu épéktip sareng épisién tiasa dianggo pikeun gajih nekad dina bagian awak anu bénten-bénten.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami