Laser CO2

  • ST-350 CO2 Laser System

    ST-350 CO2 Sistem Laser

    CO2Laser mangrupikeun cara anu umum pikeun ngabebenah tapak tatu sareng réduksi kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-350 salaku solusi anu paling saé pikeun kulit anu gumpalan.

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    CO2 Laser mangrupikeun padika umum pikeun ngalereskeun tapak tatu sareng ngirangan kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-351 salaku solusi anu pangsaéna pikeun kulit gundul.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami