Laser dioda

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-803

    Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-805

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-805 Diode Laser System hadir nganggo buah tangan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-802

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun perawatan panyabutan rambut permanén anu langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-802 Diode Laser System hadir kalayan ukuran tempat anu pangageungna dina séri, panangan tina panjang gelombang anu béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-801 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-801

    Smedtrum ST-801 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleupaskeun Rambut ST-800

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-800 Diode Laser System hadir nganggo bahan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-871
  • ST-870 Body Sculpting Diode Laser System

    ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System

    ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System nerapkeun panjang gelombang 1060nm, anu tiasa nembus lapisan subkutan sareng ngahontal jaringan adiposa, nyiptakeun suhu anu cukup luhur pikeun ngarusak adiposit sareng ngirangan sélulér. Perlakuan anu épéktip sareng épisién tiasa dianggo pikeun gajih nekad dina bagian awak anu bénten-bénten.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami