smedtrum-FAQ1
Saha Smedturm?

Smedtrum nyaéta perusahaan anu ngembangkeun sareng ngadamel alat éstétis médis sareng sistem pangobatan. 

Timana Smedtrum?

Kami perusahaan anu kantor pusatna di Kota New Taipei, Taiwan. 

Naon anu anjeun nawiskeun?

Produk kami tiasa dibagi kana 4 séri primér salaku laser, IPL (Intense Pulsed Light), alat Phototherapy sareng sistem HIFU.

Naon istiméwa anjeun?

Kami ngahususkeun kana pamekaran téknologi estetika médis pikeun nawiskeun solusi pikeun sagala rupa jinis kabutuhan dermatologis

Salaku conto, Picosecond Laser ST-221 pangénggalna kami nganteurkeun énergi laser pulsa ultra-pondok pikeun sasaran melanin sareng meupeuskeun éta tanpa ngarugikeun jaringan di sakurilingna; samentawis éta tiasa ngarangsang sintésis kolagén anu ngabantosan réjuvenasi kulit sareng resurfacing kulit. Éta parantos janten téknologi anu pikasieuneun pikeun ngaleungitkeun rajah sareng pigméntasi.

Kumaha ngahubungi anjeun pikeun cutatan?

Pikeun cutatan mangga eusian formulir di Taros Kami. Kami bakal pikaresepeun ngahubungi anjeun dina 2 dinten damel.

Kumaha carana janten distributor anjeun?

Kami ngarepkeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng distributor sareng ngahontal dunya salaku mitra. Upami anjeun resep kana kasempetan kolaborasi, punten eusian ti lebetnaTaros Kami. Kami bakal balik deui ka anjeun gancang-gancang.

Janten RAKYAT KAMI


Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami