Serat laser

  • ST-250 Fiber Laser System

    Sistem Laser Serat ST-250

    Serat Laser mangrupikeun téknologi anu déwasa pikeun resurfacing kulit sareng ngaropea tapak tatu. ST-250, laser serat pecahan sareng non-ablatif nargétkeun cai jaringan sareng ngahasilkeun zona pangobatan mikro tanpa ngarusak sél sakurilingna; ku sabab kitu, éta ngalaksanakeun hasil anu saé kalayan waktos anu diminimalkeun.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami