Ngaleupaskeun Rambut

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-803

    Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-805

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-805 Diode Laser System hadir nganggo buah tangan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-802

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun perawatan panyabutan rambut permanén anu langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-802 Diode Laser System hadir kalayan ukuran tempat anu pangageungna dina séri, panangan tina panjang gelombang anu béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-801 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-801

    Smedtrum ST-801 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleupaskeun Rambut ST-800

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-800 Diode Laser System hadir nganggo bahan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngubaran sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Dua buah tangan tina 2 ukuran tempat ogé nyayogikeun perlakuan anu langkung akurat. Smedtrum ST-691 IPL System tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngungkulan sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Sistem Smedtrum ST-690 IPL tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-990 Multi-function Workstation

    ST-990 Multi-fungsi Workstation

    ST-990 Multi-fungsi Workstation ngagabungkeun téknologi Laser IPL sareng Hair Removal Diode Laser, anu nawiskeun sababaraha perawatan kulit dina hiji alat.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami