Multi-perlakuan

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    Smedtrum ST-691 sistem IPL dilengkepan ku panangan ganda tina 2 ukuran tempat. Éta ngabantosan pikeun ngubaran daérah awak anu béda kalayan langkung fleksibel sareng akurasi. Smedtrum ST-691 IPL System mangrupikeun alat serbaguna anu tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, ngaleungitkeun pigmén épidermal, ngaleupaskeun rambut sareng peremajaan kulit.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngungkulan sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Sistem Smedtrum ST-690 IPL tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototherapy ST-790

    Sistem fototerapi diwangun ku susunan lampu bohlam LED pikeun ngalaksanakeun rupa-rupa pangubaran cahaya, kalebet meresihan jarawat kistik parah, resurfacing kulit, ngalereskeun tatu, sareng anti peradangan.

  • ST-990 Multi-function Workstation

    ST-990 Multi-fungsi Workstation

    ST-990 Multi-fungsi Workstation ngagabungkeun téknologi Laser IPL sareng Ngaleungitkeun Rambut, anu nawiskeun sababaraha perawatan kulit dina hiji alat.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami