Nd YAG Laser

  • ST-220 Q-Switched Nd:YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser mangrupikeun téknologi laser anu paling dipercaya pikeun perawatan panyabutan tato sareng pigménan. Nd: YAG laser ngagaduhan sinar intensitas tinggi dina durasi pulsa ultrashort anu tiasa ngarusak warna anu teu dihoyongkeun kalayan résiko minimal.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami