News & Blog

  • Why Asians Should Choose Diode Laser for Hair Removal

    Naha Urang Asia Kudu Milih Dioda Laser pikeun Panyabutan Bulu

    Naha urang Asia kedah milih laser dioda pikeun panyabutan rambut Ucapkeun pamit ka Alexandrite.Waktosna milarian pilihan énggal anu cocog pikeun warna kulit sareng warna rambut urang Asia.Perlakuan panyabutan bulu laser geus jadi pohara umum pikeun leuwih ti dua dekade.Aya spéktrum anu lega tina alat laser anu sayogi di ...
    Maca deui
  • Experts’ Advice on Medical Aesthetics in COVID-19 Era

    Saran Para Ahli ngeunaan Estetika Médis di Era COVID-19

    Kumaha cara muka deui bisnis sareng siap-siap pikeun uih deui pasien?Kaayaan pandémik tiasa janten kasempetan mumbul-mundur Salila pandémik COVID-19, seueur klinik éstétika médis atanapi salon kageulisan tutup operasi kusabab aturan lockdown kota.Kusabab jarak sosial laun-laun ngagampangkeun sareng ...
    Maca deui
  • 6 Things Taiwan Does Great in Medical Field

    6 Hal-hal Taiwan Anu Gede dina Médis

    Pertama kali ngadangu Taiwan?Kualitas perlakuan médis na, sistem perawatan kaséhatan sarta inovasi medtech bakal ngingetkeun anjeun Pulo 24 juta populasi, Taiwan, sakali karajaan pabrik kaulinan nu geus kaliwat tur kiwari pangalusna-dipikawanoh pikeun manufaktur komponén IT, geus lila mindahkeun sorangan t. ..
    Maca deui

Taros Kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami