Warta & Blog

  • Why Asians Should Choose Diode Laser for Hair Removal

    Naha Urang Asia Kedah Milih Diode Laser pikeun Ngaleupaskeun Rambut

    Ucapkeun wilujeung ka Alexandrite. Waktosna kanggo milarian pilihan énggal anu cocog pikeun warna kulit Asia sareng warna rambut Perawatan panyabutan rambut laser parantos biasa pisan langkung ti dua dasawarsa. Aya spéktrum rupa alat laser anu aya di pasar, sapertos laser diode (755nm ka 106 ...
    Maca deui
  • Experts’ Advice on Medical Aesthetics in COVID-19 Era

    Naséhat Ahli ngeunaan Éstétika Médis dina Jaman COVID-19

    Kumaha carana muka deui bisnis sareng siap-siap balik deui pasién? Kaayaan pandemik tiasa janten kasempetan mumbul-balik Salila pandemi COVID-19, seueur klinik éstétis médis atanapi salon kecantikan ditutup operasi kusabab aturan penguncian kota. Salaku jarak sosial anu laun ngagentos sareng ...
    Maca deui
  • 6 Things Taiwan Does Great in Medical Field

    6 Hal Taiwan Henteu Hadé di Médis Médis

    Pertama kali nguping Taiwan? Kualitas perlakuan médis, sistem perawatan kaséhatan sareng inovasi medtech bakal ngingetkeun anjeun Pulo anu gaduh 24 juta penduduk, Taiwan, pernah janten karajaan pabrik kaulinan di jaman baheula sareng ayeuna paling dikenal pikeun pabrik komponén IT, parantos lami ngalihkeun dirina ..
    Maca deui

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami