Phototheraphy

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototherapy ST-790

    Sistem fototerapi diwangun ku susunan lampu bohlam LED pikeun ngalaksanakeun rupa-rupa pangubaran cahaya, kalebet meresihan jarawat kistik parah, resurfacing kulit, perbaikan tatu, sareng anti peradangan.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami