Pigmentasi & Tempat

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nganteurkeun kakuatan puncak tinggi sareng durasi pulsa anu pang pondokna, anu lébar pulsa na tunggalna aya dina tingkat picosecond, nyayogikeun perlakuan anu langkung épisién sareng tepat pikeun tatto sareng pigmén pigmentasi.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngubaran sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Dua buah tangan tina 2 ukuran tempat ogé nyayogikeun perlakuan anu langkung akurat. Smedtrum ST-691 IPL System tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-220 Q-Switched Nd:YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser mangrupikeun téknologi laser anu paling dipercaya pikeun perawatan panyabutan tato sareng pigménan. Nd: YAG laser ngagaduhan sinar intensitas tinggi dina durasi pulsa ultrashort anu tiasa ngarusak warna anu teu dihoyongkeun kalayan résiko minimal.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngungkulan sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Sistem Smedtrum ST-690 IPL tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami