Peremajaan Kulit

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototherapy ST-790

    Sistem fototerapi diwangun ku susunan lampu bohlam LED pikeun ngalaksanakeun rupa-rupa pangubaran cahaya, kalebet meresihan jarawat kistik parah, resurfacing kulit, perbaikan tatu, sareng anti peradangan.

  • ST-580 HIFU System

    Sistem ST-580 HIFU

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nerapkeun téknologi ultrasound canggih

    pikeun ngahontal ngangkat-kulit ku cara anu teu invasif. Inténsitas luhur museur

    ultrasound nembus jero kana tingkat SMAS pikeun ngarangsang

    sintésis kolagén, ngahasilkeun hasil tahan lama tina kulit anu kenceng.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngubaran sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Dua buah tangan tina 2 ukuran tempat ogé nyayogikeun perlakuan anu langkung akurat. Smedtrum ST-691 IPL System tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngungkulan sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Sistem Smedtrum ST-690 IPL tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-990 Multi-function Workstation

    ST-990 Multi-fungsi Workstation

    ST-990 Multi-fungsi Workstation ngagabungkeun téknologi Laser IPL sareng Hair Removal Diode Laser, anu nawiskeun sababaraha perawatan kulit dina hiji alat.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami