Ngencarkeun Kulit

  • ST-580 HIFU System

    Sistem ST-580 HIFU

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nerapkeun téknologi ultrasound canggih

    pikeun ngahontal ngangkat-kulit ku cara anu teu invasif. Inténsitas luhur museur

    ultrasound nembus jero kana tingkat SMAS pikeun ngarangsang

    sintésis kolagén, ngahasilkeun hasil tahan lama tina kulit anu kenceng.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami