ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

Pedaran pondok:

Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nganteurkeun kakuatan puncak tinggi sareng durasi pulsa anu pang pondokna, anu lébar pulsa na tunggalna aya dina tingkat picosecond, nyayogikeun perlakuan anu langkung épisién sareng tepat pikeun tatto sareng pigmén pigmentasi.


Detil Produk

Tanda Produk

asf

ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG 

Sistem Laser Dirarancang Khusus pikeun Tato

Smedtrum-ST-221-picosecond-laser-advantage

Naon anu Ngajantenkeun PICOSECOND Unik ti Batur?

Éta KABEH perkawis jaman samentawis.

Pico mangrupikeun awalan unit dina sistem métrik anu nunjukkeun faktor 10-12(0,000000000001), atanapi hiji samilyar. 1 picosecond sami sareng hiji triliun detik. Ngabandingkeun sareng sistem laser anu sanés waktosna aya dina skala nanosecond, Smedtrum ST-221 Picosecondem aya dina skala picosecond sareng pangaruhna langkung fotoméféktif kalayan pangaruh anu kirang panas dina kulit, nyandak pangobatan anu langkung gancang dibarengan hasilna anu langkung saé kalayan ampir teu aya efek samping dina perlakuan ngaleupaskeun tattoo na pigmentation. Nd: YAG Laser Syst
Smedtrum-ST-221-picosecond-laser

Kakuatan Ultra-Pendek & Puncak Tinggi
Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: YAG Sistem Laser nawiskeun téknologi unik anu nampilkeun durasi pulsa paling pondok di pasar 300-500ps, anu ngamungkinkeun kakuatan puncak luhur dugi ka 500mJ.

Downtime Minimal sareng Résiko Rendah
Pulsa ultra-pondok tina Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: YAGSistem Laser ngabubarkeun melanin kana leutik, partikel sapertos debu anu tiasa gampang dileungitkeun ku awak. Ku kituna, ngahasilkeun hasil terapi anu hébat sareng résiko komplikasi termal anu handap, sareng ngawatesan daérah karusakan dina zona anu ditargetkeun tibatan jaringan sakurilingna.

Fitur Khusus
Smedtrum ST-221 ngagunakeun Nd: YAG salaku médium laser, nyayogikeun panjang gelombang 1064 nm, sareng 532 nm kalayan lénsa KTP frekuensi-dua kali ditambih. Lénsa Asép Sunandar Sunarya tambahan ogé sayogi pikeun dipilih upami fungsi peremajaan kulit diperyogikeun. Sistem ieu dilengkepan panangan anu diartikulasikeun ku 7 sendi, anu ngamungkinkeun operasi fleksibel.
Smedtrum-ST-221-picosecond-laser1

Aplikasi
● Ngaleungitkeun Tinta Tato Gelap
● Ngaleupaskeun Tinta Tato Berwarna
● Pangirut kisut
● Lesi pigmentasi
● Karuksakan panonpoé
● Melasma, Nevus of Ota
● Ngaleungitkeun lesi vaskular
● Peremajaan Kulit
● Jarawat jarawat
Smedtrum-ST-221-picosecond-tattoo-removal

Spésifikasi

Panjang gelombang 1064nm / 532nm
Lebar pulsa 300ps - 500ps
Pangiriman optik Panangan anu diartikulasikeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami