ST-221

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nganteurkeun kakuatan puncak tinggi sareng durasi pulsa anu pang pondokna, anu lébar pulsa na tunggalna aya dina tingkat picosecond, nyayogikeun perlakuan anu langkung épisién sareng tepat pikeun tatto sareng pigmén pigmentasi.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami