ST-350 CO2 Sistem Laser

Pedaran pondok:

CO2Laser mangrupikeun cara anu umum pikeun ngabebenah tapak tatu sareng réduksi kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-350 salaku solusi anu paling saé pikeun kulit anu gumpalan.


Detil Produk

Tanda Produk

CO2-Laser-Smedtrum-ST-350-KV

ST-350 CO2 Sistem Laser
Kuat tapi Lembut, Pikeun Parut Anu Jero

ST350-CO2-Laser-Effective-Safe-Boost-Collagen

Kumaha Karya Laser CO2?
CO2tiasa ngahasilkeun sinar laser panjang gelombang 10600 nm, anu gampang diserep ku cai dina jaringan kulit. Ku nyerep énergi CO2laser, cai dina jaringan sasar bakal ngahontal titik didihna sareng nyababkeun évaporasi dina daérah anu dituju. Maka, CO2 laser ogé dikategorikeun kana "laser ablative." Kalayan évaporasi di daérah anu dituju, jaringan kulit anu caket nyerep sababaraha panas sareng koagulasi pikeun ngeureunkeun perdarahan. Di sisi anu sanésna, stimulasi termal bakal lebet kana lapisan dermis sareng ngaktipkeun formasi kolagén énggal, ku sabab éta ngamajukeun kulit sareng ngaleungitkeun tapak tatu sacara épéktip.

Handpiece pikeun Operasi Gampang
ST-350 CO2Sistem Laser asalna dina panangan pecahan ukuran tempat 20mm * 20mm. Balok dikirimkeun dina panangan multi-gabungan anu ngamungkinkeun praktisi tiasa beroperasi sacara bébas.

ST350-CO2-laser-machine1

Modeu Pecahan masihan pola anu béda
Modeu pecahan ST-350 CO2Sistem Laser mastikeun laser tiasa nyiptakeun sababaraha rupa kalebet bunderan, alun-alun, segitiga, héksagon sareng sajabina. Sumawona, ST-350 ngadukung modeu gambar gratis, ngamungkinkeun anjeun ngagambar bentuk anu disesuaikan numutkeun daérah pangobatan anu béda.

ST350-CO2-laser-fractional

Densitas Spot Tinggi
Pikeun kapadetan tempat, urang gaduh 12 tingkat pikeun seleksi, mimitian ti 25 dugi 3025 PPA / cm2. Rupa-rupa kapadetan titik tiasa diterapkeun dina kaayaan derma anu béda.

Durasi Pulsa Ultra-pondok
Durasi pulsa ngaleutikan dugi ka 0.1ms, anu tiasa ngamaksimalkeun kasalametan pangobatan. Ogé, kalayan 4 tingkat pikeun seleksi, ST-350 sareng ST-350 nawiskeun kombinasi anu béda pikeun sababaraha jinis perlakuan.

ST350-CO2-Laser-scar-repairing-10600nm-20210218

Aplikasi
● Ngalereskeun tapak tatu: parut jarawat, tapak tatu ngabeuleum, tapak tilelep, tapak tatu bedah, jst.
● Pangirutan kerut: suku gagak, kerut dahi, garis kekerot, garis seuri, garis halus, kulit lemes, tanda regang, jst.
● Lesi pigmén: dischromia, nevus, freckles, kutil, sareng sajabana
● Kulit resurfacing: pori ageung, tékstur henteu rata, kulit kasar, kulit poek, karusakan lampu, jst.
● Lions dermal: syringoma, condyloma, seborrheic, jsb.
● Sisi & pembuangan
ST350-CO2-laser-manufacturer Spésifikasi

  ST-350 ST-351
Kakuatan 35W 55W
Panjang gelombang 10600nm
Lebar pulsa minimum 0,1 ms / titik
Kapadetan Pulsa 25 dugi 3025 PPA / cm2
Ukuran spot 20mm * 20mm dina sababaraha bentuk sareng ngamungkinkeun gambar gratis

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami