ST-351

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    CO2 Laser mangrupikeun padika umum pikeun ngalereskeun tapak tatu sareng ngirangan kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-351 salaku solusi anu pangsaéna pikeun kulit gundul.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami