ST-691

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    Smedtrum ST-691 sistem IPL dilengkepan ku panangan ganda tina 2 ukuran tempat. Éta ngabantosan pikeun ngubaran daérah awak anu béda kalayan langkung fleksibel sareng akurasi. Smedtrum ST-691 IPL System mangrupikeun alat serbaguna anu tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, ngaleungitkeun pigmén épidermal, ngaleupaskeun rambut sareng peremajaan kulit.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami