ST-800

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleupaskeun Rambut ST-800

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-800 Diode Laser System hadir nganggo bahan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami