Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-803

Pedaran pondok:

Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.


Detil Produk

Tanda Produk

Diode Laser ST-8031

Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-803
Téhnik Abad 21 pikeun Ngaleupaskeun Rambut Permanén
ST803-diode-laser-painless-machine

Naon Diode Laser?
Laser dioda nganggo semikonduktor salaku médium aktip laser. Kusabab "téori fototermolisis selektif", ku laser anu panjang gelombangna béda-béda dipilih numutkeun fitur kromofor anu béda, pangaruh anu tangtu tiasa dihontal.
ST803-diode-laser-painless-machine1

Panjang gelombang laser dioda diputuskeun ku celah énergi semikonduktor. Janten, ku milih matérial anu béda-béda, sagala rupa panjang gelombang didamel pikeun nyayogikeun pangobatan anu optimal sareng pasén-centric anu nyababkeun hasil anu ditingkatkeun.

Laser Diode pikeun Ngaleupaskeun Rambut Permanén
Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System ngagabungkeun 3 rupa-rupa panjang gelombang kana hiji handpiece pikeun béda-béda jinis rambut sareng warna kulit. Énergi laser tina Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System nargétkeun tonjolan sareng bohlam tina folikel rambut, sahingga nyabut buuk kalayan résiko minimal, sareng nambihan deui kulit. Salajengna, numutkeun tingkat nyerep anu béda tina melanin kana panjang gelombang anu béda, penderita warna kulit anu béda tiasa nampi pangobatan anu paling pas nalika panjang gelombang anu leres dipilih, antukna ngahontal hasil anu ideal kalayan karusakan anu kirang diperyogikeun.
ST803-hair-epilation-follicle1

Énergi kapadetan tinggi ngahususkeun panyabutan rambut warna-lampu
Konci pikeun ngirangan ngarareunah nyaéta kakuatan puncak luhur. Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaranana maksimal janten 1600W; Éta ngamungkinkeun pangobatan kalayan henteu langkung teu ngarareunah sareng ngubaran rambut anu warna sareng ipis langkung épéktip.

ST803-diode-laser-high-density-energy1

Barang tangan tina Panjang gelombang

ST803-diode-laser-deviceHandpiece of ST-803 Diode Laser hadir dina 3 panjang gelombang anu béda pikeun mastikeun efisiensi sareng akurasi pikeun perlakuan anu sanés.

Panjang gelombang 755nm
Énergi kasebut kaserep pisan ku melanin sareng khusus épéktip pikeun rambut ipis warna-warna sareng nada kulit enteng (Fitzpatrick Skin type I, II, III). Ogé, penetrasi henteu jero teuing sahingga idéal pikeun rambut deudeul anu ditempelkeun di daérah sapertos alis sareng biwir luhur.

Panjang gelombang 810nm
Éta ogé katelah "Panjang gelombang Standar Emas," anu diserep sedeng ku melanin. Ku alatan éta, laser diode panjang gelombang 810nm cocog pikeun sadaya jenis kulit, sareng langkung aman pikeun jalma anu warna kulitna langkung poék, ogé cocog pikeun panangan, suku, pipi sareng janggot.

Panjang gelombang 1064nm
Éta ngagaduhan nyerep melanin anu langkung handap, idéal pikeun kaayaan rambut anu paling poék sareng kandel atanapi sareng kulit anu paling poék atanapi kulitna disamak (Fitzpatrick Skin type III-IV disamak, V sareng VI). Di sagigireun éta, panjang gelombang 1064nm ngagaduhan penetrasi paling jero anu tiasa sasaran papila folikel sareng ngarawat rambut anu jero pisan di daérah sapertos kulit sirah, underarm sareng daérah umum.

ST803-diode-laser-cooling-sapphire

Handpiece sareng Tip Aspén Safir
Ujung panangan mangrupikeun safir, nyayogikeun suhu pendinginan kontak antara -4 ℃ sareng 4 ℃, nyegah panyukuran kulit deet sareng mastikeun kanyamanan nalika diubaran.

Sababaraha Modeu Dirancang
Pikeun panyabutan rambut, sistem Smedtrum ST-803 Diode Laser parantos parantos parantos siap sababaraha modeu tos disetél.
● Mode Profesional masihan antar muka anu langkung fleksibel pikeun setting parameter
● Mode SHRT masihan anjeun bongbolongan numutkeun bagian awak anu dipilih
● Stack Mode nyayogikeun program pangobatan pikeun bagian anu langkung alit sapertos ramo atanapi area lambey luhur
● modeu SSR ngagabungkeun perlakuan panyabutan rambut sareng peremajaan kulit

ST803-diode-laser-SHR

Spésifikasi

  ST-803
Panjang gelombang 755/810/1064 nm
Kaluaran Laser 1600W
Ukuran Spot 12 * 14 mm
Sapphire Tip Cooling -4 ℃ ~ 4 ℃
Tipe Modél Mandiri

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami