Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-805

Pedaran pondok:

Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-805 Diode Laser System hadir nganggo buah tangan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Diode-Laser-Smedtrum-ST805-KV1

Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-805
Téhnik Abad 21 pikeun Ngaleupaskeun Rambut Permanén

ST802-diode-laser-hair-removal

Naon Diode Laser?
Laser dioda nganggo semikonduktor salaku médium aktip laser. Kusabab "téori fototermolisis selektif", ku laser anu panjang gelombangna béda-béda dipilih numutkeun fitur kromofor anu béda, pangaruh anu tangtu tiasa dihontal.

ST800-hair-removal-permanent-machine

Panjang gelombang laser dioda diputuskeun ku celah énergi semikonduktor. Janten, ku milih matérial anu béda-béda, sagala rupa panjang gelombang didamel pikeun nyayogikeun pangobatan anu optimal sareng pasén-centric anu nyababkeun hasil anu ditingkatkeun.

Laser Diode pikeun Ngaleupaskeun Rambut Permanén
Énergi laser tina Smedtrum ST-805 Hair Removal Diode Laser System nargétkeun tonjolan sareng bohlam tina folikel rambut, sahingga nyabut buuk kalayan résiko minimal, sareng nambihan deui kulit. Salajengna, numutkeun tingkat nyerep anu béda tina melanin kana panjang gelombang anu béda, pasién anu béda-béda tiasa nampi pangobatan anu paling pas nalika panjang gelombang anu ditangtoskeun dipilih, antukna ngahontal hasil anu ideal kalayan karusakan anu kirang diperyogikeun.

ST800-hair-removal-follicle1

Barang tangan tina Panjang gelombang

ST805-755-810nm-diode-laser-manufacturer

Sistem Smedtrum ST-805 Diode Laser nawiskeun buah tangan 2 panjang gelombang anu béda pikeun sababaraha jinis rambut sareng warna kulit.

Panjang gelombang 755nm
Énergi kasebut kaserep pisan ku melanin sareng khusus épéktip pikeun rambut ipis warna-warna sareng nada kulit enteng (Fitzpatrick Skin type I, II, III). Ogé, penetrasi deet na ngajantenkeun idéal pikeun rambut deet anu ditancebkeun di daérah sapertos alis sareng biwir luhur.

Panjang gelombang 810nm
Éta ogé katelah "Panjang gelombang Standar Emas," anu diserep sedeng ku melanin. Ku alatan éta, laser diode panjang gelombang 810nm cocog pikeun sadaya jenis kulit, sareng langkung aman pikeun jalma anu warna kulitna langkung poék, ogé cocog pikeun panangan, suku, pipi sareng janggot.

ST805-Pigmentary-Phototype1

Handpiece sareng Tip Aspén Safir
Ujung panangan mangrupikeun safir, nyayogikeun suhu pendinginan kontak antara -4 ℃ sareng 4 ℃, nyegah panyukuran kulit deet sareng mastikeun kanyamanan nalika diubaran.

ST805-diode-laser-cooling-sapphire

Sababaraha Modeu Dirancang
Pikeun panyabutan rambut, Smedtrum ST-805 Hair Removal Diode Laser System parantos parantos siap sababaraha modeu pre-set.
● Mode Profesional masihan antar muka anu langkung fleksibel pikeun setting parameter
● Mode SHRT masihan anjeun bongbolongan numutkeun bagian awak anu dipilih
● Stack Mode nyayogikeun program pangobatan pikeun bagian anu langkung alit sapertos ramo atanapi area lambey luhur
● modeu SSR ngagabungkeun perlakuan panyabutan rambut sareng peremajaan kulit

ST805-SHR-hair-removal

Spésifikasi

  ST-805
Panjang gelombang 755/810 nm
Kaluaran Laser 600W
Ukuran Spot 12 * 16 mm
Sapphire Tip Cooling -4 ℃ ~ 4 ℃

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami