ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System

Pedaran pondok:

ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System nerapkeun panjang gelombang 1060nm, anu tiasa nembus lapisan subkutan sareng ngahontal jaringan adiposa, nyiptakeun suhu anu cukup luhur pikeun ngarusak adiposit sareng ngirangan sélulér. Perlakuan anu épéktip sareng épisién tiasa dianggo pikeun gajih nekad dina bagian awak anu bénten-bénten.


Detil Produk

Tanda Produk

Diode-Bodyscupting-Smedtrum-ST870-KV1

ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System
Téknologi Pangénggalna pikeun Ngaduruk Lemak

ST870-Non-invasive-lipolysis-diode-laser-machine

Naon Diode Laser?
Laser dioda nganggo semikonduktor salaku médium aktip laser. Kusabab "téori fototermolisis selektif", ku laser anu panjang gelombangna béda-béda dipilih numutkeun fitur kromofor anu béda, pangaruh anu tangtu tiasa dihontal.

Panjang gelombang laser dioda diputuskeun ku celah énergi semikonduktor. Janten, ku milih matérial anu béda-béda, sagala rupa panjang gelombang didamel pikeun nyayogikeun pangobatan anu optimal sareng pasén-centric anu nyababkeun hasil anu ditingkatkeun.

ST870-1060nm-diode-laser-chromophore

ST-870 Diode Laser, Pangurangan Gajih Leres
Pikeun ngirangan gajih, laser dioda panjang gelombang 1060nm ngahontal jaringan adiposa jero dina lapisan subkutan sareng ngahontal pangaruh hyperthermia ku naékkeun suhu dina jaringan adiposa tina 42 ℃ dugi 47 ℃. Beda sareng perawatan pangurangan lemak anu sanésna ngajantenkeun sél gajih langkung alit, Smedtrum ST-870 Body Sculpting Diode Laser System saleresna ngaruksak adiposit sahingga tiasa hancur sareng dikaluarkeun ku sistem limfa.

ST870-diode-laser-light-therapy01

ST870-skin-layer-adipose01

ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System nerapkeun panjang gelombang 1060nm. Éta tiasa nembus lapisan subkutan sareng ngahontal jaringan adiposa, nyiptakeun suhu anu cukup luhur pikeun ngarusak adiposit sareng ngirangan sélulér.

Ngabandungan Awak Seueur sareng Nyeri
Di sagigireun sél gajih anu dituju, épék termal anu jero anu diciptakeun ku énergi ogé ngencatkeun kulit di daérah pangobatan, sahingga ngabantosan ningkatkeun lenturan kulit.

Smedtrum ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System nawiskeun 25 menit pangobatan gancang sareng kabuktian épéktip. Sistem pendinginan anu maju mastikeun kanyamanan nalika dirawat, sedengkeun suhu sareng durasi waktos dikontrol ogé.

Aplikasi
Smedtrum ST-870 Awak Sculpting Diode Laser System khusus dirancang pikeun kontur awak, pangirangan sélulit, sareng daérah gajih anu nekad sapertos handapeun panangan, beuteung, sisi, gagang cinta, pingping sareng imbit.

ST870-diode-laser-fat-reduction-manufacturer01

Spésifikasi

  ST-870
Panjang gelombang 1060 nm
Jumlah Pelamar 4
Ukuran Spot 40 * 60 mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Taros Kami

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami