ST-802

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-802

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun perawatan panyabutan rambut permanén anu langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-802 Diode Laser System hadir kalayan ukuran tempat anu pangageungna dina séri, panangan tina panjang gelombang anu béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami