ST-805

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-805

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-805 Diode Laser System hadir nganggo buah tangan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami