Perawatan

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    Smedtrum ST-691 sistem IPL dilengkepan ku panangan ganda tina 2 ukuran tempat. Éta ngabantosan pikeun ngubaran daérah awak anu béda kalayan langkung fleksibel sareng akurasi. Smedtrum ST-691 IPL System mangrupikeun alat serbaguna anu tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, ngaleungitkeun pigmén épidermal, ngaleupaskeun rambut sareng peremajaan kulit.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngungkulan sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Sistem Smedtrum ST-690 IPL tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototherapy ST-790

    Sistem fototerapi diwangun ku susunan lampu bohlam LED pikeun ngalaksanakeun rupa-rupa pangubaran cahaya, kalebet meresihan jarawat kistik parah, resurfacing kulit, ngalereskeun tatu, sareng anti peradangan.

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nganteurkeun kakuatan puncak tinggi sareng durasi pulsa anu pang pondokna, anu lébar pulsa na tunggalna aya dina tingkat picosecond, nyayogikeun perlakuan anu langkung épéktip sareng tepat pikeun tatto sareng pigmén pigmentasi.

  • ST-350 CO2 Laser System

    ST-350 CO2 Sistem Laser

    CO2Laser mangrupikeun cara anu umum pikeun ngalereskeun tapak tatu sareng ngirangan kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-350 salaku solusi anu pangsaéna pikeun kulit gundul.

  • ST-580 HIFU System

    Sistem ST-580 HIFU

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nerapkeun téknologi ultrasound canggih

    pikeun ngahontal ngangkat kulit ku cara anu teu invasif. Inténsitas luhur museur

    ultrasound nembus jero kana tingkat SMAS pikeun ngarangsang

    sintésis kolagén, ngahasilkeun hasil tahan lama tina kulit anu kenceng.

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-803

    Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-805

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-805 Diode Laser System hadir nganggo buah tangan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-802

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun perawatan panyabutan rambut permanén anu langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-802 Diode Laser System hadir kalayan ukuran tempat anu pangageungna dina séri, panangan tina panjang gelombang anu béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST-801 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-801

    Smedtrum ST-801 Hair Removal Diode Laser System ngagaduhan kapadetan kakuatan tinggi sareng lebar pulsa pondok, anu énergi kaluaran na maksimal janten 1600w. Éta ngaoptimalkeun hasiat panyabutan rambut khusus kanggo rambut ipis sareng warna-lampu.

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngaleungitkeun Rambut ST-800

    Laser dioda mangrupikeun generasi anyar alat panyabutan rambut laser, anu nyayogikeun pangobatan panyabutan rambut permanén janten langkung épisién sareng tepat. Smedtrum ST-800 Diode Laser System hadir nganggo bahan anu panjang gelombangna béda, nawiskeun épék anu disesuaikan sareng nyugemakeun.

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    CO2 Laser mangrupikeun padika umum pikeun ngalereskeun tapak tatu sareng ngirangan kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-351 salaku solusi anu paling saé pikeun kulit anu gumpalan.

12 Teras> >> Halaman 1/2

Taros Kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami