Wrinckles & tapak tatu

  • ST-350 CO2 Laser System

    ST-350 CO2 Sistem Laser

    CO2Laser mangrupikeun cara anu umum pikeun ngabebenah tapak tatu sareng réduksi kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-350 salaku solusi anu paling saé pikeun kulit anu gumpalan.

  • ST-580 HIFU System

    Sistem ST-580 HIFU

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nerapkeun téknologi ultrasound canggih

    pikeun ngahontal ngangkat-kulit ku cara anu teu invasif. Inténsitas luhur museur

    ultrasound nembus jero kana tingkat SMAS pikeun ngarangsang

    sintésis kolagén, ngahasilkeun hasil tahan lama tina kulit anu kenceng.

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    CO2 Laser mangrupikeun padika umum pikeun ngalereskeun tapak tatu sareng ngirangan kisut. Kalayan perawatan laser ablative, kaluar hasil anu saé pikeun resurfacing kulit, perbaikan tapak tatu sareng réduksi keriput. Kami nampilkeun ST-351 salaku solusi anu pangsaéna pikeun kulit gundul.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngubaran sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Dua buah tangan tina 2 ukuran tempat ogé nyayogikeun perlakuan anu langkung akurat. Smedtrum ST-691 IPL System tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

  • ST-250 Fiber Laser System

    Sistem Laser Serat ST-250

    Serat Laser mangrupikeun téknologi anu déwasa pikeun resurfacing kulit sareng ngaropea tapak tatu. ST-250, laser serat pecahan sareng non-ablatif nargétkeun cai jaringan sareng ngahasilkeun zona pangobatan mikro tanpa ngarusak sél sakurilingna; ku sabab kitu, éta ngalaksanakeun hasil anu saé kalayan waktos anu diminimalkeun.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL mangrupikeun hiji-hijina alat fotoelektrik anu ngaluarkeun gelombang cahaya tina panjang gelombang anu béda, anu tiasa ngungkulan sababaraha masalah kulit dina hiji perlakuan. Sistem Smedtrum ST-690 IPL tiasa dianggo pikeun ngubaran jarawat, lesi vaskular, panyabutan pigmén épidermis, panyabutan rambut sareng peremajaan kulit, anu sadayana kabuktian épéktip.

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami